Continutul Principal

Ce priorități credeți că ar trebui să aibă România in 2019, când se preia președinția Consiliului Uniunii Europene?

Data: 19 decembrie 2018

 1. Opinia mea pentru 2019 este urmatoarea :
  In primul rand trebuie sa ne descotorisim de PSD este o rusine pentru tara aceasta ne facem de ras in fata altor tari cu asa oameni inculti care nu stiu sa vorbeasca macar ;
  In al doilea rand cand o sa preluam conducerea consiliului UE ar trebuie sa profitam si sa investim in infrastructura, spitale ,scoli, protectia mediului,cercetare;crearea noilor locuri de munca si atragerea investitorilor pentru ca avem foarte mare potential ca tara .
  -incetarea defrisarilor padurilor ne distrugem viitorul tarii ;
  -consolidarea si salvarea cladirilor de patrimoniu istorice este pacat de istoria pe care au cladito atatia oameni de valoare care ne-au lasat mostenire (respect fata de istorie si identitate)
  -sa se creeze un sistem de sustenabilitate(program integrat) pentru gropile de gunoi din tara si sa valorificam deseurile .
  -sa folosim cat mai mult fondurile europene pentru interesul tarii noastre
  -si sa aparam in cele din urma Justitia si sa nu mai lasam toti coruptii sa scape cu basma curata nu se mai poate asa .

 2. L-am votat pe Iohanis, si acum regret enorm:
  * Iohanis s-a dovedit incompetent, arogant, iar concediile lui nesfarsite sunt repulsive
  * Dragnea a preluat conducerea tare, lucru care probabil nu se intampla daca Ponta nu pierdea (alegerile si PSD-ul)
  * Retroactiv, domul Ponta mi se pare competent, mai abil si mai bine pregatit decat alti jucatori politici

 3. LEGISLATIE DURA IMPOTRIVA CORUPTIEI IN SPECIAL IMPOTRIVA CELOR CORUPTI DIN JUSTITIE ,EX. SUNT EXECUTATA SILIT DE EXECUT. JUD. ULMAN BOGDAN VASILE CE NU RESPECTA HOTARARILE DEFINITIVE SI IREVOCABILE ALE JUDEC. SECT 3 CE.I INTERZICEAU SA .MI INCALCE LOCUINTA IAR IMOBILUL DE UNDE AM FOST BRUSCATA DE EXECUTOR SI ALUNGATA IMPREUNA CU UN COPIL MINOR,ESTE PE NUMELE UNEI PERSOANE DECEDATE SI SE FOLOSESTE DE LOCUINTA NOASTRA O PERSOANA CE NU ARE NICI UN TEMEI LEGAL O INCHIRIAZA DE 4 ANI .AMFACUT MULTE PLANGERI CATRE JUDECATORIA SECT 3 ADUCANDU.LE LA CUNOSTIINTA ABUZURILE EXECUT.JUDECATORESC ULMAN BOGDAN VASILE SI.RESPING CA NEANTEMEIATE ,TRECAND PESTE PROORIILE LOR HOTARARI DEFINITIVE SI IREVOCABILE CE AU ANULAT TOATE ACTELE DEEXECUTARE SILITA,SI I S.A INTERZIS CU DESAVARSIRE SA PATRUNDA IN LOCUINTA MEA ASA JUDECA CEI CE REPREZINTA JUSTITIA NOASTRA ACESTI JUDECATORI NURASPUND PENTRU FAPTELE LOR NICAIERI SI NICI ODATA .

 4. Prioritatile Romaniei sunt drumurile de mare viteza, caile ferate, turismu si cel mai important lucru deschidera locurilor de munca in zonele defavorizate cum ar fi valea jiului si accesul de trecere intre valea jiului prin campu lui neag catre baile herculane.

 5. Legat strict de consiliul europei, nu de problemele politice interne:
  1. Limitarea fluxului de imigranti. Europa are nevoie de forta de munca, dar este necesara forta de munca de calitate. Este necesara o filtrare pt reducerea numarului de extremisti care intra (probabil sunt persoane specializate care pot sa identifice in mare aceste tendinte dintr-o singura discutie). Apoi este necesara o filtre in functie de joburile necesare in europa.
  2/ Europa nu o duce tocmai stralucit cand vorbim de domeniile de top, de industrie..
  2.1/ Retailul online este din ce in ce mai important. Amazon, Ebay = America ; Alibaba = China..nici un retailer online din europa.
  2.2/ Top software tech. Google, Amazon, Microsoft, Ibm, Oracle = America; Tencent, Alibaba = China … nici o campanie de top software din europa.
  2.3/ Top hardware tech (telefoane, computere…). => america si china, nimic important din europa
  2.4/ White goods (frigidere, masini de spalat…) => Electrolux facut in India, Grundig turcesc, Bosch turcesc…mergeti intr-un magazin de electrocasnice si intrebati cate produse sunt facute in Europa.
  Lista poate continua la nesfarsit..Europa nu mai produce aproape nimic. Ne vindem soseste chinezesti unii-altora

  Probabil cei de la Bruxelles trebuie sa inceapa sa se gandeasca si la bunastrea culturii europene (prin protejarea de valuri de milioane de oameni de calitate slaba), apoi si de bunastarea economica.

  Cum pt Trump este America first, poate este cazul sa fie pt noi si Europe first.

 6. pt victor ponta: din ce am vazut in mediu online majoritatea romananilor prefera ” un dictator care sa puna piciorul in prag” gen ceausescu 2 numai asa se vor rezolva toate problemele cum ar fi de exemplu presedintele Ungariei(pe care il admir intrun fel sau cum ar fi cei mai mari patrioti precum Bulgaria si Polonia(care nu au dorit sa intre in Uniunea EUROPEANA pt a fi sclavi unor tari cum ar fi germania sau anglia) prostia noastra a fost ca iam lastat cu bratele deschise pe straini care neau jegmanit pe fata din ce stiu eu, iar statul roman ia 10% pe cind strainii cam 90% din ce mam documentat pe internet.

 7. problema este alta toata lumea vor ordine si curatenie in toate domeniile dar din pacate nu exista unitate si fiecare face ce vrea, daca am fi mai uniti sar schimba multe probleme, totul depinde de noi daca vrem sa avem o tara curata, noi pe noi trebuie sa ne schimbam atitudinea nu sa schimbam lumea

 8. Am o ideie pt a negocia cu alte partide si de a cîștiga popularitate este sa faceți un compromis pt a pune oameni cu experiență la putere care sa mulțumească pe romani desi sint cam reticent mai ales ca multi romani sint nehotariti,este o vorba din popor politica este ca o relație pe termen scurt. Este exact ca in concubinaj fara responsabilități.

 9. In Romania majoritatea sau o parte din politicieni nu doresc decit sa promoveze prostia pt a defăima prostimea adică noi poporul prin legi ieșite din comun cum ar fi legea lăcomiei nu stiu cine a mai inventat aceasta lege desi după cum cred eu aceea persoana este un om josnic un om fara scrupule cu un IQ slab care dorește distrugerea asta e părerea mea,am impresia desi trăiesc cu speranță ca poate se va schimba ceva înspre bine desi ma îndoiesc de ce bulgaria neu luat înainte si la noi nu se poate rezolva problemele. Faceți proiecte pilot gen”benzina pt toți”sau alte exemple daca nu riști poate cistigi popularitate este exact ca la poker.

 10. eu de as fi prim-mistru sau presedinte as negocia cu toate firmele intre 40-50% cu anumite conditii de exemplu: iti ofer pe gratis o anumita suprafata de pamint pe tremen de 30 de ani cu conditia de oferii anumite avantaje pt dezvoltare a zonei respectivei dar din ce vad eu pe mai multi nu ii intereseaza decit sa cistige mai mult si prefera colapsul financiar,ginditi-va de exemplu daca benzina sa zicem ca ar 3-4 lei pe litru cei mai multi bani fac din alte produse si nu se duc in dezvoltare, mentionez nu sint economist dar ca ideie este la mintea unui copil de scoala care stie cit fac 1+1=2 trebuie sa fi prost sa nu iti dai seama,idei sint multe dar nu se pun in practica.

 11. Dupa mine as propune o lege pe 20 de ani in privinta legislatiei rutiere de a descuraja si de respecta legea, sa zicem in caz de accident amenda sa fie dubla iar termenul de plata sa fie in 48 de ore cu dreptul de a nu parasi tara in maxim 6 zile iar preturile in lei sa ramana in lei ca sa nu fie influentat de euro iar cei care vor sa cumpere euro pretul acesteia sa fie 10 lei in care statul va avea mai mult de cistigat in plus va descuraja migratia cit si va elimina concurenta neloiala dar cu o anumite conditii in plus toata lumea se va conforma si nu vor avea ce obiecta desi vor fi controverse.

 12. Independenta Energetica .si Da..sa ia Conteaza cine Conduce si ce negocieri face pentru Tara adica sa creasca economia…scumpiri si iar scumpiri.2019…

 13. Domnule Ponta urmați exemplul Presedintei Croației de a elimina tot in guvern Avion prezidențial salari la jumate mașini scumpe Aveți curaj !

 14. Manusa schimbarilor radicale si revigorarii economiei, revitalizarii functiilor social-politice ale partidelor si institutiilor pentru corectarea cursului Romaniei este un act curajos, transparent, oportun. Aceasta ar putea reface cat de catimaginea extern a tarii, cu atat mai mult cu cat detine presedintia. In lunile care urmeaza este nevoie insa, contra cronometru, pe langa organizarea, dezvoltarea si afirmarea in interior a partidului, selectarea staff-ului, de pornirea campaniei nationale si in teritoriu, la absolut orice nivel, de dezbateri duble: directii eronate si proiecte, cat mai mult mediatizate. Daca la centru lupta se duce pe debarcarea aliantei de la putere si vizeaza captarea unuinumar sporit de deputati si senatori, tot de acolo trebuie pornit semnalul convingerii, al castigarii principalului capital social, increderea, dar nu numai pentru atragerea psd-istilor de pretutindeni, cat si pentru atragerea nepartinicilor, uriasul rezervor electoral circumspect, dar de mare valoare, greu de „atras”/convins. Orientarea pe sectiuni a proiectelor, atat interne cat si pe plan european – unde lucrurile bulverseaza spre aceeasi criza de neâncredere dar si spre scepticism si expectativa, pe langa ingrijorarile brexit-ului si crizei mondiale, al razboiului comercial mut chino-americano-ruso-european – va aduce un mare spor partidului ori stoparea sa la 10-12% in alegeri. Proiectele sunt infinite, dar trebuie prioritizate inteligeent si pragmatic! Succes!

 15. Eu as propune o lege unica in privinta altor legi incomode care nu isi au rostul gen „legea pe stilp” si ias lua la rost pe cei care au publicat inclusiv numele celor care dat asemenea legi aberante (la care nu sa gindit nimeni sa ii ia la rost) iar cit despre proectul pilot in privinta piini a fost o gura de aer pt toata lumea aplaud aceasta decizie.(in aceea perioda)

 16. PROPUN :
  1)REFORMA SATELOR ! propun ca Magazinele satesti sa aiba un TEMEI LEGAL , inclusiv pentru functionarea lor sa fie obligatorii acordurile scrise ale vecinilor unde functioneaza ,astfel evitandu-se tot deranjul /zgomotul auto al fiecarei masini (aprovizionare si clienti…unii ascultatori de manele la maxim ) in desfasurarea activitatii acestora!
  2) Desfintarea : Inspectoratelor (exceptie Politia) , AJOFM.urilor .
  3) Fiecare Doctor de Medicina Muncii sa posteze PUBLIC toate RAPOARTELE ce CONTIN emiterile de AVIZE munca , deoarece exista suspiciuni de fraude….atat timp cat nu exista nici formulare cu regim special sau un control adecvat .
  4) Scolile de meserii sa pregateasca profesionisti dupa model extern .

 17. Eliminati coruptia si incompetenta din institutiile publice.Sa se termine odata cu numirile politice.Tara asta are nevoie de oameni pregatiti nu de analfabeti functionali,oameni obtuzi fara viziune,slab pregatiti profesional.
  O prioritate ar fi agricultura si absortia fondurilor europene.
  Presupunand ca veti avea castig de cauza in alegeri ma indoiesc ca veti face ceva,veti uita ulterior,se practica in politica romaneasca.
  Oricum pe votul meu nu contati,emigrez definitiv si in viitor imi propun sa renunt la cetatenia romana.M-am saturat de tara in care desi esti profesionist de top si propui programe si strategi care sa aduca un beneficiu real societatii sa fi indepartat si dat afara ilegal de jegurile care ne conduc numai din simplu motiv ca nu le impartasesti convingerile lor politice de doi bani.

 18. Stimate/ă domnule/doamnă politician,

  Curtea Constituțională este o instituție fundamentală într-o democrație. Din păcate, cetățenii și-au pierdut încrederea în independența judecătorilor din cauza procedurii de numire a acestora. Pentru a restabili încrederea în CCR, vă cerem să vă poziționați ferm pentru reformarea acesteia și stabilirea unor noi criterii de numire. Vrem ca unul dintre principiile de luat în calcul la nominalizarea unui judecător constituțional să fie ca acesta să nu fi reprezentat, în ultimele două mandate, un partid politic la nivel local, național sau european.

  Vă angajați că, alături de partidul pe care îl reprezentați, să faceți din reforma CCR o prioritate? Doar printr-o asumare fermă, ne puteți convinge de o dorință sinceră de transformare a politicii românești.

 19. eu sunt dezamagit de reactia acestui asaziz,membru al fostului sau partid care nu face alceva decat sa-l
  discrediteze.Pacat! NU cred ca a fost un adevarat membru al partidului cu convingeri de stanga.Nu a fost si nu va fi decat pentru ceea ce doreste el.Nu a realizat ceea ce si-a dorit din politica ?Ajunge!

 20. S-au facut multe propuneri bune de catre cetateni,dar f.pe scurt as dori sa stiu care este parerea acestui partid despre salariile si pensiile asa-zis speciale,fiindca la un moment dat au fost reintroduse de d-l Ponta.Corect si cinstit pensiile ar trebui sa respecte principiul contributivitatii,si situatia cea mai grava este nedreptatea si inegalitatea salarizarii.In loc sa ne aliniem cu tarile U.E.unde raportul dintre salariile f.mari si cele f mici sunt de 1 la 5 pana la 1 la 8 ,la noi e de 1 la 30 si chiar mai mult ceea ce e curata nesimtire Sunte tara cu cea mai mare diferenta intre salariile mari si cele mici.Daca se vrea [si asta ar trebui sa va preocupe f serios ca macar jumatate din cei aprox.4 milioane de romani plecati la munca prin tari straine sa se reantoarca acasa ] sa se rezolve forta de munca,si sa avem suficienti bani,ar trebui ca cel mai mic salariu sa fie de cel putin 3500 lei iar cel mai mare cel mult 12000 lei si fara alte sporuri,adausuri indexari si alte asemenea smecherii de care beneficiaza doar stabarimea. ,,,,si cate alte nedreptati mai sunt,si despre care ar trebui spusa parerea,nu doar generalitati…

 21. Stimate/ă domnule/doamnă politician,

  Curtea Constituțională este o instituție fundamentală într-o democrație. Din păcate, cetățenii și-au pierdut încrederea în independența judecătorilor din cauza procedurii de numire a acestora. Pentru a restabili încrederea în CCR, vă cerem să vă poziționați ferm pentru reformarea acesteia și stabilirea unor noi criterii de numire. Vrem ca unul dintre principiile de luat în calcul la nominalizarea unui judecător constituțional să fie ca acesta să nu fi reprezentat, în ultimele două mandate, un partid politic la nivel local, național sau european.

  Vă angajați că, alături de partidul pe care îl reprezentați, să faceți din reforma CCR o prioritate? Doar printr-o asumare fermă, ne puteți convinge de o dorință sinceră de transformare a politicii românești.

 22. Va rugam din tot sufletul. Stati departe de TOATA alianta PSD-ALDE. Am impresia ca toata lumea a inceput sa loveasca in PSD si pe ALDE sa nu o bage in aceeasi oala. Sa nu uitam ca sunt o alianta iar deciziile le-au luat impreuna. Va rugam din tot sufletul nu va aliati cu ALDE si canalia de Tariceanu. Daca vreti sa faceti ceva bun in Romania faceti-o cu oameni tineri si capabili nu cu lichele traseiste care isi doresc doar sa sara din barca in barca atunci cand se scufunda

 23. Eu mas alia cu UDMR pt ca din ce stiu eu din istorie a prosperat romania in decursul anilor cu ajutorul unor împărați si persoane influente cu bugete considerabile pe cînd Bucureștiul demult cădea in dizgratie, sa nu uitați cei mai multi bani au venit din transilvania si ardeal pt a susține dezvoltarea bucurestiului, dar din ce vad eu nu prea vad cu ochi buni ce se întîmpla in realitate.

 24. Ce acțiuni are în vedere partidul pentru a câștiga încrederea opiniei publice în politică?
  Personal nu mai am nici un fel de încredere, pentru că impresia este că totul este decis de alții. Nu mai departe a doua alegere a lui Basescu a fost o fraudă clară și nu s-a întâmplat nimic.
  Nu mai vorbesc în justiție, celebrul caz Rarinca este revoltător iar abuzurile în numele anticoruptiei sfidează orice norme de orice fel. Și, la fel, nu se întâmplă nimic.
  De ce ar trebui să votăm Pro România?

 25. Eu consider că principala prioritate este educația cetățeanului de a fii mai atent cu ecologizarea și sortarea deșeurilor reciclabile pentru a putea construi o infrastructură de invidiat. Să se organizeze mai des campanii de ecologizare folosind voluntari ca resursă umană. Eventual să se recurgă și la un ,,voluntariat obligatoriu”, o dată pe an măcar, care să fie înregistrat ca vechime în câmpul muncii. Se știe că investiția în deșeuri reciclabile aduce bani. Voluntariatul este de viitor, el ne poate scăpa de criza economică. După ce curățăm țara, d-abia apoi putem să ne ocupăm de infrastructură.

 26. dupa cum vad eu este strict doar parerea mea, aveti nevoie de aliati pt a creste in sondaje, nu neg faptul ca idei noi aveti si pt asta merita respect, nu incerc sa va urc pe piedestal dar merita de incercat in rest va doresc multa bafta si numai bine.

 27. Eu as propune citeva idei pt ca sint prea multe sevicii care isi paseaza resposabilitatile sa fuzioneze Vital cu Drusal impreuna sau DNA cu ANAF in plus se va reduce facturile la jumatate (ma refer la nr de hirtii) si nu vor mai fi controverse nefondate si vor fi obligati sa respecte legea.

 28. Zilele trecute in sector 2, intr-una din „sesiunile” PSD locale, li se promitea oamenilor de rand pachete ca sa voteze cu PSD. Subliniez ca sector 2 este populata in mare majoritate de oameni fara carte ( colonizati de Ceausescu, dintre cei adusi cu autobuzul in Bucuresti: li s-a dat casa si loc de munca in fabrici ). Prin urmare, extindeti actiunuile si pe sector 2 in zona Oobr. De asemenea, la sate faceti actiuni vaste. Particip la locul meu de munca ( 700 salariati ) la aceasta actiune.

 29. Faceti campanii ca sa inteleaga poporul despre ce se intampla cu guvernarea actuala.
  Inromati, informati, informati!
  Jumatate din popor este intr-o depresie internautica, jumatate nu intelege ce inseamna aceasta dictatura pentru noi in urmatorii ani. Doamneeee, dictatura vrea aurul!

 30. Buna ziua,

  Prioritățile sunt definite pe site-ul Consiliului UE, și (ca nespecialist in domeniu) îmi par ok.
  Este firesc ca ele sa aiba un caracter general care să atingă toate statele membre.
  Cred ca prioritățile sunt preluate (pentru asigurarea continuității) de la statele precedente care au deținut președinția.
  Dar nu ma pricep, nu m-am aplecat asupra subiectului, și deci nu-mi dau cu părerea.

  Mi-ar place insa sa văd in țara asta un partid având preocupări urmate de finalizări legate de :
  1. atragere de investitii (și deci infrastructură, locuri de muncă);
  2. educație, sănătate, etc, etc.
  Nu-l mai adaug nici pe 3. , nici pct. 4, si nici pe celelalte, căci știm cu toții de ce este nevoie in țara asta.

  29 de ani sunt mulți.
  Iar lucrurile au fost conduse din ce in ce mai prost de către politicieni (desigur nu toți intră in aceeași „găleată”).
  Ar fi trebuit ca lucrurile să ia alt făgaș, păcat …

  Sper să aveți succes în realizarea misiunii dumneavoastră, eu vi-l doresc !

  Cu stimă,
  Florin

 31. Eu as dorii sa se facă reforma agresiva in toate domeniile si cu informații corecte nu cu formule matematice cum ar fi la banci care deformează realitatea in plus va creea confuzie.

 32. Io dupa mine daca ar fi, duceti pina la capat un proect nu mai multe

  proecte si manipulati lumea cu promisiuni pe care nu sinteti in stare

  sa va tineti de cuvint nu degeaba cum zicea cineva prostia se plateste

  cu prostie si vreau sa fac o afirmatie ca din 90 incoace nu ati invatat

  nimica nu degeaba am primit un vot negativ pt Romania si tot voi va

  plingeti din cauza voastra merge prost in Romania pt ca nu ati pus

  oameni cu valoare si ati distrus economia, parca si vad Dragnea isi va

  pune oameni lui si va trage Romania in jos pe cind noi Prostimea

  adica noi toti vom avea de suferit, este treaba voastra VOI decideti

  cine pierde si cine nu, pacat ca sint citeva persoane cu viziune buna

  si care fac treaba buna. NU degeaba va blastama lumea. Sa speram

  ca va fi mai bine. VA doresc numai bine.

 33. am impresia din ce vad la tv ca protejatii DNA-ului Dragnea si Iohanis
  au facut intelegeri secrete pt ai discredita pe anumiti procurori,primari,realizatori tv,jurnalisti,afaceristi si alti parlamentari sa nu mai spun de asazisele accidente cu autori necunoscuti un exemplu cum ar fi fostul decedat de la hexi pharma(de calaii dna si
  sri) pt as sterge urmele si de a nega orice informatie. lista continua…..

 34. Buna ziua. Vreau sa atrag atenția in legătură cu unii angajați de la anaf care se cred dumnezei si fac abuz de putere iar noi romanii avem de suferit si nu respecta legea.

 35. Am o banuiala ca cei de la USR+(masoni) si #Rezist sint mana in mana pt a creea confuzie si a distruge economia impreuna cu DNA sint prea multe conexiuni care se bat cap in cap si sint prea multe coincidente care produc efecte negative fara date concrete.

 36. mie ca cetatean nu imi convine anumite lucruri cu totii trebuie sa respecte legea dar Politia,SRI, salvarile,pompieri care de exemplu nu poarta centura de siguranta cind sint pe traseu si atuncea unde este dreptatea la urma, sa nu mai spun de mentalitate care lasa de dorit, aste este romania pe care o traim.

 37. Stiti ce cred eu Dragnea(este o vulpe batrina) se viseaza presedintele romaniei singura varianta ar fi dupa cum vad eu ar fi Victor Ponta(care este mai cerebral) sper sa nu deie inapoi care ar putea salva romania de la dictatura iar despre restul sint numai „papagali” asa cred eu, acuma depinde si de recomandarile altora. Din ce vad eu din ideiile altora ar putea cistiga alegerile sper sa se tina de promisiuni si sa nu uite de cei care vor binele acestei tari.

 38. buna ziua. iertati-ma ca intervin aici dar se pare ca unii politicieni isi paseaza unui altuia responsabilitatile in loc sa isi asume vina sau macar sa spuna o parte din adevar si nu tin cont de alte pareri sau macar sa intre pe google sa se informeze corect este suficient sa scrie abuzuri „servicii” si sa ia atitudine este usor sa comentezi care din pacate nu se ia nici o masura sau aproape deloc numa asa de vazul lumii sau ce vor sa auda altii, lasati ca noi fraierii sa punem botul pt orice fleac ne-am saturat sa fim mintiti din cauza asta pierdeti din popularitate si de nencredere.

 39. Si apropo nu am vazut pe nici un politician sa ajute in diferite donatii fie chiar la donat singe pt a salva vieti in plus ar creste increderea populatiei

 40. Vreau sa va informez ca unii angajati de la ANPC se tem si sint obilgati sa ia mita de la magazinele mari pt a inchide ochii referitor la produse expirate sau defecte (reduceri de preturi) chiar daca exista multe reclamatii in care sint afectati cumparatorii si se ajunge la inblonavirea populatiei pt ca unele autoritati nu isi fac treaba ca lumea, sa nu mai spun de bere care de mult se stie cei care organizeaza petreceri se baga apa in bere de la dozator pt a le trece berea mai repede si au cistiguri mari, desi sint multe reclamatii online si le dau dreptate. Cineva trebuia sa ia atitudine pt ca altii au interese ascunse in care sint implicati anumiti oameni din politica din cauza asta merge prost in romania, sint sigur ca va iesi adevarul la lumina si vor fi multe scandaluri si negari in manipularea adevarului poate chiar morti suspecte (persoane eliminate care sint impotriva sistemului securist) unde toata lumea are de suferit daca nu se iau masuri urgente pt ca veti pierde din voturi si vom fi oaia neagra a Europei.

 41. BUNA.Sint revoltata ce se intimpla in ROMANIA ca mai exista pina in prezent securisti angajati in sistem,din ce imi aduc aminte bunicii mei au fost executati de sistem si mai ales ca nu sint singura persoana iar cind lumea va afla adevarul va fi un haos total,eu ma rog la bunul D-zeu sa se faca dreptate pt ca noi romanii din diaspora ne dorim sa venim in tara ca sa avem o viata linistita dar din pacate imi lasa un gust amar si nu mai am incredere in politicieni si servicii.

 42. referitor la servicii secrete multa lume chiar daca stiu nu vor din cauza fricii sa deie statul in judecata din motive lesne de inteles cum este celebra vorba ” daca vorbesti esti eliminat” sa nu mai spun ca esti monitorizat fie pe internet sau telefonie mobila sau chiar urmariti de fosta securitate in care chiar acuma recent inca se asculta pe telekom [pe sunet de ecou] in timp ce vorbesti, nu zic ca nu este bine intrun fel pt a elimina infractorii.

 43. Reforma in invatamant bazata pe factorul uman, pe talent, motivatie ,aptitudini. In prezent invatamantul se bazeaza pe memorare iar materialul de invatare este cantitativ nu calitativ.
  Reforma in sanatate, eu ca pacient doar cotizez si nu benificiez de nimic. Se fac analize putine iar 95 % dintre unitatile de sanatate te amana cu ele pana la pasti……..,oare ele incaseaza?

 44. Cum sa castigam in alegeri cand, la buzau sambata si duminica cand au liber oamenii sediul pro romania este inchis(in cursul saptamanii oamenii mai si muncesc) pentru ca majoritatea votantilor pro romania sunt cei cu varste cuprinse intre 30 – 55 ani (pensionarii sunt pentru psd , 18-30 pnl usr) cum sa castigam in alegeri cind cortul din piata dacia este inchis si nu ai cum sa-ti oferi semnatura . cum sa castigam in alegeri cand ,, suntem „plini de aroganta . cum sa castigam cand in loc sa facem campanie asteptam sa ne caute votantii? cum? cu usile inchise nu ne va gasi NIMENI. PACAT

 45. Vreau sa fac o propunere dar ii oblig pe toți parlamentarii sa meargă in anumite sate si orase fantoma sa se felicite intre ei cum au sărăcit tara.

 46. Schimbarile climatice, politici de incluziune sociala pentru persoanele aflate in minoritate (persoane cu dizabilitati, de alta etnie/nationalitate, cu orientari sexuale diferite sau cu identitate de gen diferita etc.), crearea mai multor oportunitati in general, care sa atraga oameni diversi dar si diaspora.

 47. Cred ca PRO Romania are oameni competenti. Cred ca eliminandu-i pe aceea patati ar capata o imagine mult mai buna comparativ cu multe partite. Iata ce as dori eu pentru Romania si poate prin intermediul PRO Romania se poate realiza:
  – controlul bugetelor spitalelor, bugete care se duc pe apa sambetei in defavoarea pacientilor
  – legi simple, clare urmate de controale constructive si decizii ferme pentru cei care nu le respecta
  – legi clare pe justitie, supuse discutiilor publice
  – o apropiere clasa de UE, NATO si o distanta clara fata de RUSIA
  – marirea autonomiei energetice a Romaniei prin exploatarile din Marea Neagra, dar nu numai in interesul marilor companii ci si interesul populatiei
  – definirea unui sistem de pensii statal exclusiv contributiv, nu cu pensii speciale … Ca la salariile nesimtite pe care uniile-au avut mai vor si pensii nesimtite
  – eliminarea subventiilor de la stat pentru partide si contabilitate clara a acestora exact ca a unei firme
  – facilitarea accesului firmelor romanesti la fonduri europene si nu blocarea lor pentru a se primi spaga
  – oprirea depopularii Romaniei
  – reducerea cu 50% a numarului de parlamentari, secretari de stat si facilitati acordate, fara pensie dupa mandat, sa intre in acelasi sistem contributiv …

  Si lista ar mai putea continua … macar sa se realizeze una dintre acestea … si deja ar fi ceva

 48. Vreau sa atrag atentia referitor la anumite autoritati care nu isi fac

  treaba in jud. Salaj in care unii politisti nu respecta legea precum si

  doctori care pun in primejdie sanatatea in care sint pusi la zid

  pensionari in care este refuzata dreptul la o viata linistita iar cit

  despre anumite servicii gen DNA in care sint implicati interlopi sau

  fosti puscariasi pt a elimina orice denunt si a deforma adevarul. Sint

  filmari pe youtube si publicate in ziare locale. Dece nu se iau masuri?

  Dece politicienii inchid ochii si nu ii intereseaza? Bravo, asa sa ne

  ajute dumnezeu.

 49. buna ziua. as dorii sa se faca o lege referitor la televiziuni pt ca destul de des tot se schimba fregventele sa fie obligati sa nu mai faca modificari, pt ca ce se intimpla esti obligat sa tot reactualizezi pe televizor posturile, in plus cei de la internet nu anunta utilizatorii pt schimbarile facute pt tv. sa aveti o zi buna.

 50. Vin cu o solutie de a elimina coruptia din sistem: procurori,intermediari,interlopi si alte servicii in plus sa se dea amenzi aspre pt ca unele legi cam lasa de dorit si nu se respecta siguranta cetatenului de rind,nu degeaba sintem aratati cu degetul de UE precum alte tari vecine au rezolvat problemele cu coruptia,dar se pare ca prea curind nu se va rezolva problemele create de sistem ne-ar trebui vreo 20-30 ani sa ne trezim la realitate.

 51. Va scriu in calitate de femeie si mama cu vederi libertine pana la un punct care ma afecteaza psihic si fizic precum si pe toate femeile de orice varsta normale la cap.
  Opriti orice incercare a partidelor de a legaliza prostitutia si drogurile, ba mai mult, introduceti pedepse mai dure pentru prostituate si proxeneti, respectiv clienti, eliminati acest aspect, dati amenzi clientilor acestora, inchideti saloanele de masaj erotic, noi toate avem soti, iubiti, copii, sau suntem singure in cautarea jumatatii cu care sa ne putem intemeia o familie, eventual sa avem copii.
  Dati un exemplu celorlalte tari din UE, acum ca am preluat presedentia si avem un cuvant de spus.
  Noi femeile trebuie sa avem putere si mai ales creier, sa ne protejam interesele, sa nu va lasati manipulate.

  Ce se intampla dupa legalizarea prostitutiei si a bordelurilor daca cumva nu constientizati:

  -se deschid bordeluri legale sau mascate gen masaj erotic, cluburi de de streaptease peste tot in tara, ba chiar prostituatele vor sta pe strada in vazul barbatilor nostri, provocandu-ne un ghem de gelozie si repulsie in stomac si o stare psihica generala proasta cand ne plimbam la brat cu barbatul nostru, uitandu-ne la ei cum sorb din priviri femeile aproape goale in lenjerie intima care se expun pe strada sau in vitrine si care arata cu mici exceptii mult mai bine decat noi, simtindu-ne inferioare.
  -accesul la sex platit, la femei mai frumoase sau mai putin frumoase dar tinere va fi mult mai usor si la indemana pentru toti barbatii chiar si cei mai seriosi vor fi curiosi sau vor fi convinsi de asa zisii amici sa incerce. Sexul va fi tentant cu acele femei expuse, goale, in spatii amenajate erotic, iar majoritatea celor care vor incerca vor fi incantati, atmosfera sexy, conditiile excitante din spatiile destinate, si ca urmare vor repeta, ba chiar unii se vor obisnui si vor deveni dependenti, precum nemtii, spaniolii, care frecventeaza intr-un procent ametitor aceste localuri. Nu scapa femeie neinselata, uneori aflam, de multe ori nu, dar simtim si ne stresam psihic, devenim depresive, anxioase, nu putem lega relatii de incredere, suntem nemultumite de viata intima.
  -barbatii care vor frecventa vor fi in majoritate casatoriti, sau intr-o relatie mai lunga, fapt care va dauna iremediabil relatiei de cuplu, prin compararea partenerei (poate mai in varsta, aspect fizic inferior prostituatelor, mediu casnic neexcitant, lipsa de profesionalism sexual al partenerei, etc.) sau pur si simplu vor acasa materializarea fanteziilor sexuale traite prin chinuirea acelor nenorocite proaste, vor face presiuni asupra partenerei, chiar violenta. Rezultatul va fi scaderea frecventei relatiilor intime in cuplu, racirea relatiei, certuri, ba chiar divort, nefericirea si frustrarea partenerei, chiar daca nu afla concret ca este inselata, va deduce. Scade nivelul emotional, sentimentele, devotamentul fata de familie si atractia sexuala fata de partenera de cuplu. Sau pur si simplu nu vor mai lega relatii de durata, sau deloc, vor cauta doar sexul cu care se obisnuiesc, fara obligatii, fapt care dauneaza femeii, isi pierde increderea in sine, nu va fi capabila sa gaseasca un partener care sa o iubeasca si sa o respecte asa cum ne dorim fiecare dintre noi si mai ales sa fie fidel.
  -barbatii singuri au acces la un numar mare de femei singure sau divortate care cauta un partener cu care sa aiba parte de relatii intime in cuplu, de dragoste, tandrete, poate chiar intemeierea unei familii, copii, iar dupa infiintarea acelor cartiere rosii, barbatii singuri nu vor mai cauta in general sa se implice in relatii, sa-si ia responsabilitati, sa nu poata lipsi noptile, iar acest fenomen se va accentua iremediabil odata cu sexul servit fara alte implicatii si cu mai multe femei la discretie care sa le satisfaca fanteziile. Barbatul va inceta sa curteze pentru sex, sa seduca, sa fie tandru, pasional, va fi rece, sec si plictisit de sex. Asta va doriti doamnelor si domnisoarelor? Niste badarani cum sunt nemtii??? Inca in Romania mai exista dragoste, pasiune, nu o distrugeti. Natalitatea oricum este in scadere datorita problemelor economice si migratiei, nu distrugeti cuplurile iremediabil.
  Vreti sa vedeti pesoane singure, izolate, antisociale, reci ca in Germania? Acolo desi situatia economica este una foarte buna, natalitatea scade, aduc migranti…de ce??? Femeile nu mai fac copii. Vor disparea ca natie, incet, incet. Copii pentru ce sa faca? Pentru cine? Cu cine? Nu mai au grija de barbat, nu mai gatesc, nu il rasfata, fiecare pentru el sau ea, de ce?
  -Cum va simtiti doamnelor si domnisoarelor sa banuiti sau sa stiti sigur ca sunteti inselate si nu puteti dovedi? Ce este mai frustrant sau mai chinuitor de atat? Sa va fie frica sa va indragostiti in loc sa va bucurati de asta? Credeti ca al vostru domn nu face, dar statisticile spun altceva, acesta industrie a sexului este in crestere, cererea este in crestere, deci si numarul prostituatelor va creste, majoritatea fiind abuzate tot de barbati, de clienti, de proxeneti.
  -Cum va simtiti si voi barbatii tineri sa vedeti ca tot mai multe tinere care au un aspect fizic placut intra in industria sexului, manate de saracie sau de dorinta unui castig obtinut mai usor, sa aflati ca iubita a practicat prostitutia sau inca o mai face? Ca nu mai aveti cu cine intemeia o familie in cazul in care totusi va doriti? Dispare femeia de casa pe o cauta romanul cu disperare pentru a intemeia o familie. Si femeile fidele vor ajunge sa insele din frustrare, ura. Dispare iubirea, pentru ca fara incredere, fidelitate nu poate exista iubire.
  Alegeti: cuplul, familia sau prostitutia, amandoua nu merg impreuna.
  -Baietii tineri isi vor incepe viata sexuala in astfel de locatii, nu se mai indragostesc de primul sarut. Va mai vedeti fiica adolescenta fericita si indragostita? Eventual are parte de primul raport sexual rapid dupa care baiatul dispare. Apoi urmeaza ce? In ce fel de barbati se vor transforma ei? In tatici??? Iubiti???

  Societatea se va tranforma iremediabil, va fi afectata in primul rand femeia, fenomenul prostitutiei va creste, toti barbatii vor avea acces la sex ieftin, nu mai doresc familie sau relatii stabile sau le vor pe amandoua si distractie si familie ca in opinia lor asa este cel mai bine, ei asa nu ne convine noua. Sexul este platit din banii familiei, sau ai mamei adolescentului, cum va simtiti? Cum va simtiti cand mergeti in concediu cu familia sau iubitul, sotul si iesind seara, sa va simtiti bine, sa va incingeti, sa pregatiti o noapte pasionala, la tot pasul, destrabalare, invitatii la streaptease pe 5 euro, femei goale in vitrine sau pe strazi, asa zise chelnarite dezbracate, invitand la sex platit mascat? Va disparea toata dorinta, in loc de distractie la mare, cearta, gelozie, mai bine stam acasa sa tinem barbatii ca nu sunt atatea tentatii, femeile nu mai vor sa se duca sa se distreze impreuna cu partenerii lor, ca nu au unde.
  Da, vrem sa protejam si prostituatele, dar aceasta nu este solutia, ele sunt minoritare si sub pretextul protejarii lor suferim noi toate, se poate asa ceva? Distrugem mai mult de jumatate din populatia tarii, in aceasta categorie fiind si o parte a barbatilor, pe motivul protejarii unui grup minoritar de prostituate? De fapt se incurajeaza practicarea meseriei, vor fi tot mai multe tinere tentate, ramanand la urma cu nimic, doar cu boli fizice si traume. Se incurajeaza adulterul, prin crearea de conditii optime pentru sex, usor accesibile tuturor. Barbatul trebuie sa cucereasca pentru sex, nu sa plateasca si sa i se ofere.
  Nu exista nici un fel de argument sau motiv pentru legalizarea acestei monstruozitati a societatii, imorale, care discrimineaza grav femeia, mama, sotia, prietena. Nu sunt nici credincioasa, nici pocaita, am o varsta medie, nu arat rau, un iubit, un copil, imi plac relatiile intime, dragostea, distractia in doi, ies in cluburi, in natura, inca sunt fericita, dar nu as pleca din tara pana inca mai exista ceva bun aici. Am fost in vizita si in Amsterdam, la Berlin, in locuri unde prostitutia e in floare. E scarbos si total imoral fata de femeia in sine. Nu sunt locatii de atractie turistica si pentru femei. Am bani, dar nu voi mai cheltui un leu in astfel de orase. Nici nu pot descrie cum m-am simtit.
  Se motiveaza castigul financiar din impozite in industria sexului? Sa fim seriosi, facem bani la buget din exploatarea si nefericirea femeii. Va convine? Putem face bani din amenzi date atat clientilor cat si proxenetilor care trebuie pedepsiti penal, pana la stoparea sau diminuarea drastica a acestui fenomen. La fel si prostituatele care nu sunt obligate sau abuzate.
  -Nu putem eradica acest fenomen??? Trimitem ANAF-ul si Curtea de Conturi care eradicheaza orice, asa mai in gluma mai in serios. E simplu de combatut, iar prostituatele vor fi mai protejate, chiar in puscarie, cu consiliere si oferirea de locuri de munca la iesire. Sunt locuri de munca garla si la noi si in strainatate. Se motiveaza ca nu au din ce isi castiga existenta? Asa si talharii sunt saraci, sa-I lasam sa fure? ANAF-ul si Curtea de Conturi gasesc legale aceste “saloane de masaj erotic”, clientul primeste chitanta pentru serviciile ulterioare masajului? Nu putem sa inchidem aceste bordeluri mascate care creeaza un precedent?
  Sa fim seriosi, nu se vrea, exista coruptie politica sau chiar prostie crasa, dar noi femeile vrem, chiar daca sunteti in minoritate la putere, veti avea si sustinere masculina, nu chiar toti sunt sariti de pe fix. Sunt si barbati normali, barbatii care au fete, surori, mame, trebuie sa se gandeasca la ele, la viitorul lor in societate.
  Vreti sa protejati prostituatele, dar ganditi-va ca numarul lor va creste, femei sarace, proaste, needucate si ademenite se vor gasi garla, motivate de castiguri uriase si “usoare”, pe cand pe piata muncii este deficit de personal, in curatenie, servicii hoteliere, curatenie, agricultura, altele, iar pe noi femeile cinstite care suntem in numar considerabil fata de numarul prostituatelor, cine ne protejeaza de umilinta si frustrarea pe care o vom trai? De depresie, de desconsiderarea fata de sine, de neincredere, de singuratatea in doi? Le protejam si pe ele prin reducerea numarului de practicante.
  Intr-adevar fenomenul prostitutiei nu va disparea complet dar poate fi diminuat la maxim prin cateva legi gandite, logice care sa protejeze femeile din zonele defavorizate, sa se organizeze preventie in scoli, atat pentru baieti cat si pentru fete, pedepsirea prostitutiei sub orice forma, razii ale politiei, Diicot, jandarmeriei, politisti “clienti” sub acoperire, se poate, e simplu, sunt institutii platite de la buget si de noi, femeile. Sa-si faca treaba! Prostituatele sa fie pedepsite si incurajate sa renunte, dar si consiliate si ajutate sa isi gaseasca un loc de munca. Nu e greu dar nu se vrea. Germania e un exemplu negativ, desi conduce o femeie. Acolo sunt exploatate sute de romance, majoritatea se chinuie, iar barbatii nostri care merg la munca acolo ingroasa numarul clientilor. Toti povestesc cand vin acasa, indiferent ca sunt casatoriti sau in relatii. Prostituate incep sa vina si din Africa, Asia, saracie este multa pe glob, prin legalizare va fi prapad daca nu se iau masuri urgente. Va creste abuzul in familie, violenta sexuala sau de alta natura, barbatii vor dezvolta instincte animalice si pofte sexuale, dispare sexul tandru, din atractie si iubire. Vor frecventa pur si simplu ca sa-si creasca numarul de partenere sexuale, sa se manifeste agresiv si animalic, sa abuzeze femeile si pe bani de nimic, deoarece oferta va fi mare.
  Oricum legalizarea prostitutiei, recunoasterea ca meserie legala si deschiderea de bordeluri cu oferte atractive pentru clienti ademeneste barbatul si il indeparteaza de normalitate. Practic se incurajeaza destrabalarea si desfraul in loc sa se diminueze fenomenul, sa se descurajeze, in vederea construirii unei societati de calitate, educate, de valoare, incurajarea natalitatii in cuplurile de clasa medie si inalta de unde pot iesi oameni educati, stabili financiar si cu meserii nobile, chiar si genii. O societate in care se incurajeaza natalitatea in randul paturii sarace, needucate, romilor prin ajutoare sociale, este daunatoare, inmultindu-se numarul de infractori in societate. Iar incurajarea natalitatii in paturile sociale medii si inalte se face prin asigurarea unui mediu sanatos de viata si pentru femeie, inmultirea cuplurilor, a familiilor serioase, a fericirii femeii, nu prin banii de alocatie. Sunt femei cu situatie materiala buna si nu vor face copii in astfel de mediu, se vor feri de atasamente sentimentale, dupa cateva experiente esuate, in care au fost inselate. Pe acestea nu le stimuleaza alocatiile, iar in randul acestora ar trebui sa crestem natalitatea.
  E rau si pentru noi femeile normale si pentru prostituate, mai ales pentru cele traficate si obligate. Odata cu legalizarea cresc afacerile de recrutare fete si trafic, vor castiga proxenetii, afacerile de acest gen vor inflori si pe langa ele si drogurile.
  Trebuie sa luam pozitie, noi femeile sa fim ferme, sa stim ce vrem, sa ne aparam drepturile la viata, la iubire, la fericire, la viata sexuala. Prostitutia ne discrimineaza grav, ne afecteaza iremediabil viata intima, de cuplu, este un abuz.
  Femeia va avea de suferit si in societate, va fi asociata cu curvele si nu va mai fi respectata la fel. Nu va avea pozitie sociala la fel ca a barbatului, nu vor mai fi platite egal, indiferent de domeniul de activitate. Priviti Spania.
  Iar motivatia legalizarii, prin incasarea de venituri la buget din industria sexului este o aberatie. Intr-adevar se invart bani multi acolo, dar majoritatea vor fi la negru, iar asta intareste realitatea privind adulterul. Din adulter si depravare sa facem bani?
  Si dupa depravarea barbatului, apare depravarea femeii mai ales in randul tinerelor. Priviti femeile in Anglia si societatea in general, alcoolici, curvari/curve, drogati. Va spun in ce locatii am fost.
  Si nu facem bani, va spun de ce.
  -Majoritatea sumelor rulate vor fi la negru, va creste economia subterana. Banii pe care barbatul ii cheltuieste pe sex provin in majoritate din economii facute din alte domenii de activitate, adica practic banii se transfera din industria alimentara sau turism de exemplu in industria sexului. Banii oricum sunt cheltuiti de barbat, nu tinuti la ciorap si intra in economie la suprafata si nu la negru, generand venituri la buget, adic daca nu sunt tentati cu sex la dispozitie, cu acei bani scot familia, iubita la cina, cumpara mai multe alimente, merg in vacanta, mananca la restaurante, ies in cluburi, etc. tot in economie ajung si nu in cea subterana.
  Unde se poate castiga este turismul sexual. Va convine sa ajunga Romania un fel de Thailanda, Amsterdam? Cum traieste femeia acolo? De unde mai scoatem pe piata internationala valori feminine, care sa ne reprezinte in diverse domenii, femei de valoare, de succes, genii feminine cum inca mai sunt in tara noastra, femei serioase. Nu mai sunt interesate. Ne vom remarca doar prin curve si destrabalare, femeile noastre fiind frumoase vor fi atractia sexuala a strainilor. Asta va doriti? Chiar voi barbatilor? Iar curvele din spatiile publice vor fi model pentru toate adolescentele care vor incerca sa le imite, in imbracaminte, comportament, numar de parteneri sexuali, ba chiar unele vor imbraca aceasta meserie. Ele le vor vedea in centrul atentiei barbatilor si vor incerca sa le concureze, nu vor mai face diferenta dintre relatii bazate si pe respect si relatii bazate doar pe sex.
  Eradicarea prostitutiei sau diminuarea pe cat posibil se poate face doar prin pedepse mai dure, educatia si consilierea ajutand doar intr-o mica masura. Educarea populatiei, mai ales a celor din mediile sarace si needucate se face doar prin lege, pedeapsa, la fel ca si aruncatul gunoaielor peste tot, in natura, care a ajuns de necontrolat, nu convingi cu vorba buna tigancile de exemplu sa munceasca la curatenie sau agricultura, in fabrici, cand li se pare ca e mai usor si interesant asa.
  In concluzie, legalizarea prostitutiei sau dezincriminarea acesteia, inclusiv ignorarea fenomenelor de aceasta natura, este un atac nimicitor asupra vietii femeii, asupra imaginii acesteia, a vietii sale intime, de cuplu, a egalitatii intre sexe, un atac asupra familiei, natalitatii. Intr-o epoca moderna nu se concepe asa ceva. Prostitutia nu poate fi o meserie legala, acceptata de autoritati, perceputa ca ceva normal, acest lucru este de evul mediu, unde erau legale si executiile publice, de exemplu.
  Eu mi-am scris propria parere dar va trimit un material mult mai elaborat si mai concret, al Bisericii Ortodoxe, vis-a-vis de acest subiect. Nu sunt credincioasa, dar au punctat foarte bine aceste aspecte. Trebuie sa luptam pentru drepturile noastre, ale copiilor nostri, mai ales voi cele sau cei care ne reprezentati in conducere si sa aveti teme de discutii si cu reprezentante/reprezentanti din UE, hotarate si luptatoare care doresc stoparea acestui fenomen si schimbarea legislatiei si in alte tari ale Uniunii Europene. Intr-o Europa moderna femeia trebuie sa aiba valoare, sa fie egalitate de sanse, sa se incurajeze natalitatea, sa se creeze medii favorabile cuplului, iar femeia ca sa ajunga de valoare, sa se dedice scopurilor propuse, trebuie sa fie fericita in viata personala. Abolirea prostitutiei nu inseamna eradicarea ei. Violurile, crimele sau pedofilia sunt interzise, dar inca exista. Ceea ce e important e norma sociala transmisa prin lege si care va fi invatata de majoritatea populatiei: ea ancoreaza in drepturile omului principiul ca trupul uman si sexualitatea nu sunt de vanzare. Aceasta norma creeaza conditiile in care o societate a egalitatii sa fie cu adevarat realizata.

  Cu consideratie, RM

 52. Victore tu ai in mina destinul unui om puternic pe care popurul il tot cauta si nu il observa. din cauza ta. Nu e problema cu mesajul tau. Acolo esti excellent.

  Problema ta este masajul pe care il transmite corpul prin obisnuinta lui.
  Ce vreau sa iti zic ca poti sa fi genial in vorbire dar daca corpul tau e obisnuit sa ia natural pozitia de sluga. E inzadar. Corpul omoara mesaju si invers. Daca nu intlegi aceasta problema a ta, pacat de popurul care cauta un conducator capabil si apt pecare nu il vede din cauza ta.

  Vreau sa ajut destinul pe care il parcurgi. Deschide comunicarea cu mine. Nu ca sa te conving de ceva politic. Vreau sa intelei ca dusmanul tau este tocmai obisnuinta corpului tau cind vorbesti. Simplu spus corpul tau nu vinde vorbele tale. Aceasta deficienta se poate inlatura.

  Nu ma rog de tine iti Ordonez in numele poporului sa repairi aceasta deficienta. Ajutat de mine sau de atcineva nu conteaza. Conteza sa intelegi tu si cel care te ajuta sa intelega subiectul acesta.

  A scris cu multa sinceritate Attila

 53. Aducerea fortei de muncă in tară , un potetial enorm ďe investite a fortei de muncă 5 milioane ďe ROMĂNI in diaspora UE. Proect de finantare si acordarea de case ( locuinte) pentru diasporeni , salari decente ca in UE., introducerea stagiului militar obligatoriu .

 54. salut. cred dupa mine ca serviciile nu mai par de incredere(corupte) si nu isi fac datoria suficient pt a apara drepturile cetateninlor desi ar fi o varianta de a infinta o noua elita gen CIA cu drepturi depline fara sa aiba legaturi cu celelalte servicii care va apara dreptatea ca un justitiar este suficient doar de aprobarea guvernului iar in plus va aduce mai multi bani la buget este doar parerea mea si va creea o siguranta mai eficienta pt tara care probabil nu sa gindit nimeni.

 55. Din ce vad eu lumea are nevoie de o salvare precum „Robin Hood” pt a elimina coruptia din sistem desi solutii sint dar din ce vad eu politicienii bat cimpii si se victimizeaza dar nu se gindesc ca intro zi se intoarce roata imporiva lor, desi ar fi o varianta nu ii suficient de a progresa timp de 4 ani, dupa mine ar fi nevoie cam 10-20 ani pt a pune in aplicare anumite proecte dar conteaza si modul de gindire, mai pe scurt nu manipulare ci fapte pt ca lumea sa saturat de minciuni, de ar fi dupa mine as trece direct la actiune si de a elimina pleava rea precum buruienile ce invadeaza cultura buna.

 56. Vin si eu cu o abordare de atrage atentia asupra anumitor partide
  politice precum cum ar fi PNL si Ciolos(prefera destramarea tarii)
  precum USR(manipulatori+#rezist) pe cind PSD(fura cu doua miini) si
  se prefera cu distrugerea economiei cu ajutorul serviciilor iar valorile
  nationale sint tinute in sah mat sau obligate sa suporte consecintele
  din cauza unor dementi de putere care se cred mai presus de lege si
  incalca orice functionare a dreptului la viata, singura varianta ar fi
  PRO ROMANIA, sper sa isi deschida ochii pina nu e prea tirziu si sa nu
  abuzeze de putere si sa o faca cu moderatie in care sa gaseasca o
  cale de compromis si de a multumii pe toata lumea si sper ca totul va
  fi mai bine in toate domeniile de activitate sa nu mai fim dezamagiti
  cu sperante desarte.

 57. Sa nu uite Dragnea de unde a plecat din ce am vazut pe Realitatea tv si B1 tv pt ca pe noi ardelenii si numai ne-a facut de rusine ca cica ne va creste bugetul si altele dar nu se gindeste ca tot PSD-ul a blocat banii europeni si ne-a indatorat pina peste cap, sa faca bine Dragnea sa mearga la el in Teleorman unde deja nu este bine venit pt ca oamenii il huiduie din ce am vazut pe youtube, sa nu mai spun ca avea dreptate Ponta din ce am vazut pe Romania tv cum 3 directori au murit de la firma de Gaz in care sa pus presiune de cei de la PSD si alta faza pe care am vazut tot la tv despre aeroportul din Cluj pt a duce la faliment. Ps: sa nu sa puie Dragnea cu noi poporul cum sa intimplat prin anii 70 cind Osenii ia batut pe suporterii de la Steaua.

 58. Sa nu uite ca serviciile au dus tara in colaps precum unii procurori

  care sint influentati de anumiti politicieni dau citeva exemple d-na

  procuror Rosu un alt procuror din Salaj sau un procuror din Baia Mare

  in care sint implicati cei de la ANAF si DNA nu se gindesc ca au

  distrus vietii nevinovate fara probe concludente cu informatii

  inventate parca si vad ca vor da bir cu fugitii si si vor bate in

  retragere dar sa nu uite pt ca oricind vor fi decimati de cetatenii

  aceste tari, parca am traii intro tara de securisti si dictatura exagerata

  cu vampiri ce sug din vieti nevinovate.

 59. vreau sa fac o afirmatie referitor la ana birchall sper sa ma insel
  eu,este posibil sa fie data la o parte din cauza unor adevaruri ascuse
  fata de populatie si cred eu va patii la la fel ca Mihai Tudose (pt
  admin sterge acest comentariu) vom vedea peste un an ce schimbari
  se vor face.

 60. Sint unele lucruri pe care poate politicienii nu stiu in care unii
  consilieri recurg la tot felu de tertipuri pt a influenta in special cei de
  la satele rulale cu amenintari de exemplu: va taiem din pensii si
  ajutoare sociale daca nu votati cu cutare partid si va mirati de ce au
  cistigat in voturi si primarii primesc diferite servicii din cauza asta
  merge prost in tara desi lumea stie dar se tem sa vorbeasca sa nu mai
  spun de anumiti angajati la stat cum sint amenintati cu taierea
  salariilor daca nu voteaza de exemplu cu PSD.

 61. Am inpresia din ce vad eu sint prea multe coincidente in care PSD-UL se foloseste de PRO ROMANIA in care si-au expus ideile altora sub forma de comentarii nu degeaba traim in tara lui DRAGNEA in care se victimizeasa ca nu este el de vina desi se citeste pe fata lui ca minte il tradeaza comportamentul lui in care se crede un actor desavarsit.

 62. Sa faceți locuri de munca pentru noi cu studii superioare la postul potrivit pentru absolvenții cu studii superioare nu la spălat wc,vânzători casier, studiile medii sa treacă aici și noi cu studii superioare la director adjunc, director,șefi. .etc,
  Sa domneasca studiile medii peste studiile superioare,nu e corect noi am achitat banii pentru absolvenți de facultate cu licenta,și studiile medii se trezesc cu funcții de șefi, manageri,directori și studiile superioare vânzători, casieri,

 63. Pentru inteput tot ceea ce trebuie facut este sa VOTAM PRO ROMANIA ! POZITIA 3 in buletinul de vot . In felul acesta vom avea sansa ca echipa condusa de dl Ponta sa reuseasca sa salveze Romania de mincinosi si analfabeti care nu cunosc nici macar numele orasului in care se afla si care contiunua sa faca Romania de rusine peste tot unde se duc. Imi doresc sa vad in PARLAMENTUL EUROPEAN oameni competenti care tin cu tara , cu poporul nostru si care nu-si doresc altceva decat ca ROMANIA sa evolueze si sa prospere . SUCCES !!!!

 64. Libertatea presei in totalitate,alocare de fonduri si consultanta catre ROMANIA.
  Colaborarea cu persoanele competente din Romania pentru incasarea fondurilor EUROPENE. ETC

 65. toate regiile autonome , respectiv de utilitatiile populatiei sa revina in domeniul statului, iar din toate bunurile confiscate sa se creeze un buget special, transparent , care sa fie folosit cu constiinciozitate pt nevoile urgente…. sunt cladiri goale care zac de ani de zile / unde s-ar putea face fabrici pt a se creea locuri de munca … Numai chinezii pot face suraubarii, scaune pt masini si alte accesorii pt diverse…. masini, trenuri , motoare , scule de foraj si altele…. pt folosul dezvoltarii acestei tari care a ramas fara forta de munca … Si nu mai rezumati salariile la nivel mediu si la cel minim…..

 66. Important ar fi , după părerea mea, să se investească în IMM-uri si in ateliere artizanale. Concentrarea de fonduri europene în aceste domenii care ar putea să aducă o creștere economică foarte mare României. Exemplul Italiei de după 90. Părerea mea, că în felul acesta s-ar creea si mai multe locuri de muncă pentru clasa socială inferioară.

 67. Consider că ar trebui să se investească în tineret. Să se creeze locuri de muncă noi, să se redefinească programa școlară, ca să se adapteze noiilor generații, să fie încurajați tinerii să-și urmeze visele în România.
  În opinia mea, dacă tinerii pun mână la mână, putem să reclădim o Românie modernă și plăcută (de invidiat) împreună cu partidul Pro România!

 68. Din ce vad eu politia romana are o problema cu corupția asta îmi da de înțeles ca justiția nu mai este de încredere nu degeaba politia tine cu infractorii in loc sa apere dreptatea cetățenilor nu degeaba unii polițiști și-au dat demisia pt a pleca din tara pt o viață mai buna din cauza nedreptăților din sistem.

 69. Se pare ca PSD au incercat tot felul de strategii de a elimina anumite partide fie prin marirea utilitatilor pt a lovi in populatie si firme pt a creea haos in care sint implicati Vilcov si Vanghelie si alti penali de a manipula serviciile si a creea confuzie in rindul romanilor sint prea multe coincidente asta imi da de inteles ca cei de la PSD bat in retragere.

 70. D-le Ponta, va sugerez sa nu faceti marea eroare de a primi presedintia CD cu sprijinul PSD, asta ar fi o mare dezamagire pt votantii dvs, care au fugit de partidul prostilor, infractorilor,parsivilor, comunistilor. Puteti fi presedintrle CD cu sprijinul dreptei, nu va grabiti, ramaneti in liga europenilor.Succes!

 71. D-le Ponta, va sugerez sa nu faceti eroarea de a accepta presidintia CD cu sprijinul PSD, astfel veti dezamagi votantii dvs care au renuntat la partidul prostilor,infractorilor,parsivilor, incompetentilor.
  Veti putea avea aceasta demnitate din partea dreptei, nu va grabiti. Succes!

 72. Sint foarte revoltat nu zic ca sa marit salariile este un lucru bun dar in
  2017 un singur angajat de la electrica cistiga 8.000 iar acuma are
  peste 10.000 pina si cei de la gaz au salarii enorm de mari iar noi
  romanii tragem ponoasele si sintem obligati de anumite firme sa fim
  dati afara pt ca nu isi mai pot platii darile la stat din cauza unor
  incompetenti din guvern.

 73. Pro Romania are o strategie buna ce îmi aduce aminte de un film corean nu voi da detalii ceea ce pe multa lume mai ales din media nu le va convenii si vor accepta înfrângerea. După mine vor fi multe surprize pe cînd PNL si USR nu sint pregătiți de guvernare si romanii vor fi dezamăgiți.

 74. vreau sa atrag un semnal de alarma pt cei care au marit preturile la utilitati care lovesc in populatie in special pe pensionari iar cei de la PSD au mintit, iata adevarul cit ia un pensionar pe luna 640 lei in 05/19 si mai sint alti pensionari care au pensii mici, nu se gindesc ca le va venii rindul lor sa fie judecati dar de data asta va fi mult mai grav daca nu se iau masuri urgente pt ca se va ajunge la un colaps financiar!

 75. Sper sa nu sustineti sau sa va aliti cu PSD-ul. Ar fi o mare gresala si la urmatoarele alegeri nu va mai votam.

 76. Aduceti-va aminte de pesta porcina cum au macelarit mii de porci de cei de la conducerea PSD pt ca sint persoane care nu au primit banii inapoi pt dezastrul facut desi solutii au fost pt salvarea porcilor dar nu sa facut nimica concret desi exista citeva remedii cum ar fi o planta medicinala numita Rostopasca in care se puteau produce antibiotice atit pt om si pt animal care ar salva multe vieti. SEARCH TO GOOGLE.

 77. singura varianta ar fi sa faceti o alianta transparenta pt ca va fi un razboi continuu si nu se va termina usor daca nu se pun in aplicare proecte comune pt binele poporului roman, am impresia ca cineva are de cistigat din acest razboi si nu se va ajunge la un punct comun pt ca se vrea o dictatura diabolica si toata lumea are de suferit.

 78. Din ce vad referitor la drumuri si lipsa de incopententa sa nu mai spun
  lipsa de muncitori ar fi o varianta de angaja sub protectia politiei
  puscariasi care ar putea finaliza lucrarile in plus ar aduce beneficii
  tututor romanilor asta este parerea mea.

 79. as dorii sa se faca o propunere legat de servicii de accesa bani europeni,donatii si reclame cu conditia de aprobare unica direct de la primarii pt a elimina concurenta neloiala cu anumite reglementari din constitutie(referitor la masini,firme,locuinte,terenuri) cu un termen de garantie de 10 ani si cu semnatura presedintelui si premierului desemnat pt a nu se incalca legea sau modifica legile, sa nu mai fie nevoit omul de rind sa faca 10 drumuri pt fiecare aprobare.

 80. eu unul de as fi om politic le-as propune cei de la PNL un pariu de ex: va lasam la guvernare un 1/2 ani dar daca pierd pariul sa plece definitiv din guvern si cu asta am inchis subiectul cu dovezi clare din realitate. cei din PNL nu fac altceva decit manipuleaza si vor ajunge romanii la disperare si nencredere pt ca populatia se uita ce se intimpla in guvern nu degeaba lumea ii huiduie pe internet si pe buna dreptate.

 81. Buna ziua,

  In urma cu cateva zile, invitați la TVR1, la emisiunea Romania 9, au fost Victor Ponta (VP) si Mihai Tudose (MT).
  O sugestie către VP ar fi sa se distanțeze puțin de MT in aparițiile publice.
  Motivul e că MT are o figura obosită, care alături de anumite afirmații (ex : „sunt membru PSD din ’92” … sau … „l-am votat pe Marcel Ciolacu”), nu fac decât sa erodeze încrederea in acest nou partid.

  Pro Romania a obtinut scor mic la europarlamentare. Mă asteptam sa i-a mai mult.
  Generațiile se schimbă, iar tinerii detestă PSD. De altfel nici pentru PNL nu au simpatie (îi asociază cu demagogi care stau doar la ciolan … Vasile Blaga și liberalismul … este o rușine pentru PNL).
  Viitorul aparține unor partide noi care afișează mai rar vechii membrii ai acestora.
  MT nu are carismă, iar discursul său incearca sa fie pe alocuri nonconformist insă nu-i reusește.
  MT este bun de pus la treabă, probabil este un bun profesionist, dar nu este bun de pus la imaginea PRO.

  V. Ponta trebuie sa pastreze in gând ceea ce se spune despre încredere, anume că se pierde ușor și se câștigă greu. Trebuie deci sa aibă inteligența de a-i convinge pe tineri că într-adevăr nu mai are nimic de-a face cu mentalitățile PSD-iștilor.
  Eu îi doresc succes, căci îmi place.

  Succes !

  Florin

 82. Am eu o rezolvare care politicienii nu gasesc raspunsurile corecte: Copii – ei sint rezolvarea unor raspunsuri simple daca puneti intrebari corecte pe intelesul lor. ps: mai mergeti si in casele de copii sa le faceti un viitor mai bun.

 83. d-le Ponta singura varianta de a cistiga majoritate de a cistiga inima romanilor prin implicare in diverse centre de socializare precum: in domeniul it,batrini si altii pt a le oferii siguranta de miine si incredere, asta ar fi singura modalitate iar restul vine de la sine in plus vei avea mai mult de cistigat.

 84. lista candidatilor favoriti a noului guvern propus de romani: Ponta
  (premier)Barna(min.dezlvoltarii) Daea(min.agricultura)Rares( p.de
  partid)Sorina(min.sanatatii)Budai(min.muncii)Daniel(vice-presedinte)
  lista scurta pt functionarea guvernului(propuneri facute de
  romani in media online- pro si contra)

 85. lecum sa fie Budai, ca e de la rosu, nu merge. Vorba unuia de aici, munca e in budai

 86. Nu ma pricep la politica dar ar fi un beneficiu pt pro-ro care cei din PSD se tem de Olguta in plus unele ONG-uri care nu își fac treaba sa dispară in neant.

 87. Vreau sa fac o recomandare pt guvernul romanie pt a aloca bani pt
  pensii si salarii: o taxa noua pe reclame(unde sint cei mai multi
  bani) din turism si din alte surse(ex:taxa noua din agricultura-
  alimente si carne) sau alta varianta de a fabrica niste bani,solutii
  bune sint multe dar trebuie tratat cu atentie nu inainte de a testa
  piata pt a vedea unde se cistiga bine.

 88. Sfatul nu poate fi decat unul singur: umilinta si deschidere. Cam invers fata de ce-a propus d-na Dancila. Consider ca a conduce cu aroganta si prea multa incredere denota oligofrenie, principii depasite, chiar prostie. Intr-o Europa toleranta principala lectie e toleranta, inclusiv ca presedinte. Prioritatile se stabilesc mereu impreuna, nu de catre presedinte. Presedintele ar trebui sa fie doar un harnic organizator si un bun centralizator de informatie, asta e ceea de ce trebuie sa dea dovada Romania la presedintia Consiliului UE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.